Любов до породистих котів для первомайчанки обернулася втратою майже 2 тис.грн.

Правоохоронці розшукують зловмисника, який, під приводом продажу домашньої тварини, незаконно заволодів грошима мешканки м. Первомайськ, повідомляє прес-служба Первомайського МВ УМВС.
До чергової частини Первомайського міськвідділу міліції Миколаївської області із заявою звернулась 33-річна місцева мешканка про те, що невідома особа, зловживаючи довірою, заволоділа її грошима у сумі близько 2 тис. гривень.
Заявниця розповіла правоохоронцям, що давно мріяла придбати собі породисте кошеня. Подруга порекомендувала скористатися Інтернетом, мовляв, й скоріше можна знайти бажане, та й дешевше.
На одному з сайтів мережі Інтернет любителька тварин знайшла повідомлення про продаж кошеня потрібної їй породи. Зателефонувавши за вказаним у оголошенні номером телефону, жінка домовилась із продавцем і про умови отримання замовлення, і про спосіб оплати.
Заявниця переказала близько 2 тис. гривень на рахунок, вказаний телефонним співрозмовником. Почекавши кілька днів, вона знов почала телефонувати, але на неї чекало розчарування. Оператор мобільного зв’язку, під час кожної її спроби зв’язатися із «продавцем», повідомляв про те, що абонент знаходиться поза зони покриття.
Почекавши ще кілька днів, жінка звернулася за допомогою до міліції.
Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських чи виправних робіт, або обмеження волі на строк до трьох років.

Loading

.