На хабарництві упіймали інспектора Первомайської мерії

22 січня слідчі Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області спільно із співробітниками УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ Нацполіції України під процесуальним керівництвом Первомайської місцевої прокуратури під час передачі коштів затримали 48-річного інспектора інспекції з благоустрою апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради.

Про це повідомили у Первомайському  відділі поліції.

Посадовець вимагав від місцевого підприємця п’ять тисяч гривень за не вжиття ним заходів реагування щодо порушень вимог діючого законодавства під час проведення останнім  реконструкції рекламних біг-бордів в м. Первомайськ. Отримавши вказаний хабар, зловмисник був затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою того ж дня затриманому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Наразі в суді вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Loading

.