Через негоду села на Первомайщині залишилися без світла, деякі шляхи – перекриті

За даними гідрологічної станції «Первомайськ» 18.01.2018 року спостерігались опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Кількість опадів на 8 годину становила 31,5 мм, на 14 годину – 11,7 мм.

За оперативними даними Первомайської філії ПАТ «Миколаївобленерго» у населених пунктах району відсутня електроенергія – Довгій Пристані, Лукашівці, Єрмолаївці, Вітольдовому Броді, Чаусово-1, Зеленій Леваді.

За оперативною інформацією Первомайської філії західного округу ПАТ «Миколаївобленерго» працює 3 бригади (12 чоловік та 3 одиниці техніки).

За інформацією філії «Первомайський райавтодор» ДП «Миколаївський облавтодор» по трасі М-24 працює грейдер, на трасі Р-75 працює КДМ.

За інформацією Южноукраїнської ДЕД у Мигії на трасі Н-24 працює 1 одиниця КДМ та 2 одиниці МТЗ-82.

Також, у всіх напрямках, працює техніка яка належить сільгоспвиробникам Первомайського району.

Дороги в перекривалися у напрямках: Генівка, Лиса Гора, Кінецьпіль, Богопіль, Мигія, інформує прес-служба Первомайської РДА.

Станом на 19 січня, згідно повідомлення служби автомобільних доріг у Миколаївській області, всі обмеження руху траснпорту на дорогах області – знято. Однак їх знову можуть запровадити в разі погіршення погодних умов.

Loading

.