В Первомайську невідомі вчинили жорстоке пограбування

Поки власниці будинку не було вдома, а оселя залишилась під наглядом 20-річного хлопця, злочинці скоїли напад на оселю.

Про це повідомляє прес-служба Первомайської поліції.

12 листопада о 13:45 до чергової частини Первомайського відділу поліції звернулась 41-річна місцева мешканка із заявою про те, що в ніч з 11 на 12 листопада до належного їй будинку у м. Первомайськ, проникли двоє невідомих чоловік та, застосувавши силу до її 20-річного сина, викрали належне їм майно.

Від заявниці правоохоронці дізнались, що на момент скоєння пограбування жінки дома не було, так як її син, який навчається у м. Миколаєві та приїхав до неї на вихідні, влаштував її на декілька днів на одну із місцевих баз відпочинку, щоб вона відпочила разом зі своєю подругою. Залишивши домівку 10 листопада на сина, жінка поїхала відпочивати. А близько 11:30 12 листопада їй зателефонував син та повідомив про скоєне пограбування. Дізнавшись про скоєний злочин, жінка одразу ж звернулась до поліції по допомогу.

Зі слів потерпілого стало відомо, що близько 23:40 ночі 11 листопада він ліг спати, при цьому хлопець розповів, що вхідні двері до будинку зачинені не були, на замок були закриті лише ворота. Вночі хлопець прокинувся від стороннього шуму, та коли вийшов з кімнати у коридор, щоб перевірити що відбувається, побачив в середині будинку двох невідомих чоловіків, які були одягнені в темний одяг, на голові в них були капюшони, а на обличчях були темні пов’язки, які прикривали рот та ніс, це все що він встиг розгледіти в нападниках. Чоловіки світили йому ліхтариком у очі, а потім хлопець відчувши удар по голові, втратив свідомість. Прокинувшись близько опівдня наступного дня потерпілий побачив що його руки й ноги зв’язані, а по всьому будинку розкидані речі. Дібравшись до кухні, хлопець зумів за допомогою ножа звільнитись, після чого одразу зателефонував матері та розповів про скоєний злочин.

Оглянувши домоволодіння й речі, потерпілі виявили що зникли належні їм ювелірні вироби із золота та срібла, ноутбук, планшет, мобільний телефон, гроші у гривнах та в іноземній валюті. Наразі потерпілими встановлюється точний перелік викраденого майна та загальна сума спричиненого матеріального збитку.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проводиться розслідування по кримінальному провадженню розпочатому за ознаками ч.3 ст.187 КК України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває досудове слідство, призначено проведення відповідних експертиз.
Правоохоронцями встановлюються особи зловмисників, причетних до скоєння вказаного злочину.

Шановні громадяни! Якщо ви маєте корисну для слідства інформацію щодо вказаного злочину, зверніться до Первомайського відділу поліції за адресою: м.Первомайськ, вул.Грушевського, 29, або за телефонами (05161)7-52-02, 102.

Первомайський відділ поліції ГУНП
Миколаївської області

Loading

.