У Первомайську рошукують водія, який насмерть збив пішохода

8 листопада близько 23:30 водій невстановленого автомобіля, рухаючись по вул. Автодорівській у м. Первомайськ, поблизу будинку №4, розташованого напроти вул. Герцена, у темну пору доби на освітлюваній ділянці проїжджої частини дороги здійснив наїзд на пішохода, 38-річного місцевого мешканця.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.
Водій транспортного засобу, не надавши допомоги постраждалому, з місця події зник.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками за ознаками ч.2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди та особа водія, винного у її скоєнні. Триває досудове слідство, призначено проведення відповідних експертиз.

Поліцейські встановлюють очевидців вказаної ДТП.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками скоєння вказаної автоаварії або володієте інформацією, яка може стати корисною у розслідуванні, зверніться до Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Миколаївській області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського,29, або за телефонами (05161)7-52-02, або за телефонами спецлінії 102.

Loading

.