На Первомайщині внаслідок ДТП загинув водій мопеду (ФОТО)

30 жовтня близько 13:30 29-річний водій автомобіля «Хюндай-Соната», рухаючись по проспекту Праці у м.Первомайськ, неподалік ЗОШ №9, за попередніми даними, здійснюючи маневр повороту, не впевнившись в безпеці руху, допустив зіткнення з мопедом «Вайпер», під керуванням 57-річного місцевого мешканця.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було травмовано водія мопеду, якого у важкому стані було доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні, де через декілька годин чоловік помер від отриманих тілесних ушкоджень. Водій легковика не травмувався.


Слідчими Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Триває досудове слідство, встановлюються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення відповідних експертиз.
Правоохоронці закликають водіїв та пішоходів бути максимально уважними під час здійснення дорожнього руху, безумовно дотримуватись ПДР, що може врятувати не одне життя та допомогти вберегтись від отримання травм та каліцтв. Пам’ятайте, ваше життя у ваших руках.
Первомайський відділ поліції ГУНП
Миколаївської області

Loading

.