Звернення народного депутата України Аркадія Корнацького до сільських голів і депутатів місцевих рад Врадіївського району

ШАНОВНІ ВРАДІЇВЧАНИ !

Звертаюся до всіх мешканців району — бо це стосується кожного, але в особливості до депутатів сільрад і сільських голів, оскільки саме від них найближчим часом буде залежати подальша доля місцевих сіл і селян.

Окреме слово, в кінці листівки, буде до депутатів Врадіївської селищної ради.

Так звана реформа місцевого самоврядування, а насправді умисне і незаконне масове знищення найдемократичніших і конче потрібних органів влади — сільрад — наїхала і на Врадіївщину.
У понеділок, 30 жовтня 2017 року місцевими врадіївськими чиновниками, які увійшли у змову з миколаївськими і київськими узурпаторами влади, таємно, під великим секретом від суспільства, скликається позачергова сесія селищної ради — для прийняття рішення про «об’єднання територіальних громад». Заїжджі та місцеві наймити  ворогів народу будуть у різні підлі способи схиляти депутатів Врадіївської селищної ради проголосувати за «об’єднання».

Тільки — кого з ким і для чого, давайте розберемося.

Будь-кому зрозуміло, що так зване об’єднання громад насправді ні до якого реального об’єднання не призводить. Бо громади — це люди, у нашому випадку це мешканці сіл. Не переселяться ж селяни із Адамівки, Богемки, Сирово та інших сіл до Врадіївки внаслідок того, що депутати приймуть рішення про «об’єднання», так?
Звісно, що ні, хто ж їх тут у райцентрі чекає, кому вони тут потрібні, хто їм тут приготовив житло та все інше необхідне для життя? Там де знаходилися сільські громади до рішення про «об’єднання», там вони й залишаться.

А що ж тоді відбудеться? Насправді може відбутися фікція, афера під назвою «об’єднання», внаслідок якої у селах будуть ліквідовані сільради, села без них перетворяться на безправні хутори — без своєї території за межами села, без полів, пасовищ, сінокосів, ставків, лісосмуг, без власного бюджету — взагалі без усього потрібного для життя людей, все це буде в руках чиновників далеких від села  «адміністративних центрів».
Вслід за сільрадами будуть ліквідовані школи (навіть там, де вони ще є), дитсадки, ФАПи, клуби тощо. Почнеться щоденне катування сільських діток, їх треба буде возити до школи за багато кілометрів, вони будуть недосипати і мучитися в дорозі, їм буде вже не до навчання, та ще й постійні ризики аварій на дорогах.
Які, до речі, скоро зруйнуються остаточно і в селах і поза ними, бо села без сільрад перестають бути самостійними одиницями адміністративно-територіального устрою і в кращому випадку будуть фінансуватися (якщо взагалі будуть) із «вищестоящих» бюджетів «по залишковому принципу».
А «залишатися» не буде нічого, ні копійки, і більше того, буде постійна  нестача коштів навіть на життєво необхідне у самому адміністративному центрі «об’єднаної громади» — бо ті падлюки, які роблять цю «реформу», лише на папері роблять «об’єднані громади» фінансово спроможними, а реально скидають їм «з барського плеча» більше обов’язків, аніж повноважень.


Селяни опиняться перед вибором — мучитися у відрізаній від зовнішнього  світу резервації, чи переселятися в інші края. Ви вже готові до цього, селяни Врадіївщини ? 

А селу залишиться один шлях — вимирати.

І ось на цьому страшному чужому горі дехто хоче збудувати своє окреме  щастя. Ці «дехто», схоже, із числа врадіївських начальників, що вже облизуються від багатств, які вони хотіли б прибрати до своїх рук. Бо зараз їх «вотчина» обмежена територією райцентру, а може збільшитися у десятки разів за рахунок поглинання територій сіл та сільрад — уявляєте масштаб збагачення «столичних начальників» ?!
Це вже могло б бути не просто бідне (хоч і велике) село Врадіївка з гордим іменем «селище», це вже ціле царство із землями, різними угіддями й корисними копалинами, та ще й із тисячами безправних холопів у придачу !
Це ж  скільки зиску від одних тільки ходоків-прохачів матиме чиновник — тепер же все населення району не матиме куди звертатися «з чолобитними» крім як до однієї-єдиної «об’єднаної» Ради !
А скільки місця буде для скидання всякого непотребу! Наразі керівникам Врадіївки суцільні муки, вивозити побутові й виробничі відходи нема куди  (а налагодити утилізацію вони не здатні), зато тепер вивалювати сміття та фекалії, перетворювати мальовничі ландшафти на зону екологічного лиха можна буде не тільки на території Адамівської сільради, але і на будь-якій іншій — район великий, місця вдоволь … А те що там якісь аборигени живуть … то така їх доля, аби нам добре було …

Тому моє перше звернення — до депутатів Врадіївської селищної ради:

Панове депутати! Нинішнє керівництво держави (із так званою опозицією включно, це одна мафія) прийшло до влади на крові майданівців, ви це знаєте. І грабує країну, збагачується як мародери — ви це теж добре знаєте. Так от, так само добре запам’ятайте: кожен із вас, хто проголосує за «об’єднання громад», стане на одну дошку ганьби з тими «вищестоящими» мародерами і сам уподобиться мародеру — бо захоче збагатитися за рахунок пограбування і знищення свого ближнього, своїх земляків, селян.
І не сподівайтеся, що результати голосування будуть «засекречені», як ця сесія, на яку вас таємно збирають — ніхто не сховається. Вищі начальники вже заробили на ганьбу і тюрму, і будуть відповідати, нікуди не дінуться, то ж не заробіть і ви собі горя, думайте, чи воно вам треба. Пам’ятайте, що і я особисто, і ваші земляки із числа тих, хто не вступає у змови проти народу з його ворогами, зробимо все для того, щоб імена «героїв» були відомі всім і були засуджені.

Наступне моє звернення — до сільських голів і депутатів сільрад:

Панове сільські голови і депутати сільрад! Головна відповідальність перед вашими селами і односельчанами за майбутнє — на вас. Тому що рішення Врадіївської селищної ради про «об’єднання» — то тільки формальний початок злочину, а цілком його ніколи не буде вчинено без вас, без Вашого голосування за «об’єднання».
Тому не піддавайтеся тиску чиновників та їх приспішників і не вчиніть горя вашим селам власними руками. І не вірте обіцянкам — не буде селам добра після ліквідації сільрад, не для того їх знищують.

Для того, щоб зробити сільські громади фінансово спроможними, а села процвітаючими, треба не знищувати сільради та з величезними втратами «створювати» фіктивні «об’єднані територіальні громади», а всього навсього зробити сільради повноправними органами державної влади ! І ми це зробимо.

А справжні задачі цієї «реформи», яку просувають всі олігархічні політичні партії та їх лідери, є суто злочинними — різко зменшити кількість виборчих округів та поставити на них «своїх людей», щоб утриматися при владі шляхом фальсифікації результатів виборів. Похідна задача — чимскоріше знищити село й селян та заволодіти всіма землями й природними ресурсами.

НЕ ДАМО УЗУРПАТОРАМ ВЛАДИ, ВОРОГАМ СЕЛЯНСТВА ЗДІЙСНИТИ ЗАДУМАНЕ !

ВРАДІЇВКА — 2013 
СТАЛА ПОЧАТКОМ КІНЦЯ БАНДОВЛАДИ ЯНУКОВИЧА.

ВРАДІЇВКА — 2017 
МАЄ СТАТИ ПОЧАТКОМ КІНЦЯ ВСІЄЇ УКРАЇНСЬКОЇ БАНДОВЛАДИ, ЯКА ГРАБУЄ НАРОД ВЖЕ ПОНАД ДВАДЦЯТЬ РОКІВ !

Слава Україні !  Слава справжнім Врадіївчанам !

Народний депутат України Аркадій Корнацький.

Loading

.