Первомайські міліціонери затримали крадія одягу по «гарячих слідах»

Первомайські міліціонери затримали крадія одягу по «гарячих слідах»
Правоохоронцями за годину було затримано 42-річного зловмисника, якій привласнив товар, що пропонувався покупцям в магазині одягу. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі, інформує , помічник начальника Первомайського МВ УМВС .
До Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області за допомогою звернулась 41-річна місцева мешканка, продавець магазину одягу, яка повідомила про те, що невідомий чоловік вкрав у крамниці джинси. 
Заявниця детально описала зовнішність крадія і міліціонери, провівши оперативно-розшукові заходи, вже за годину затримали грабіжника, 42-річного місцевого мешканця. 


Із слів зловмисника, він зайшов до магазину одягу з наміром придбати собі джинси, але, з’ясувавши у продавця вартість товару, зрозумів, що коштів у нього не вистачає. Джинси були йому вкрай потрібні, тож чоловік вирішив «піти іншим шляхом». Він вдягнув на себе нові джинси, поверх – свої особисті, та попрямував до виходу. 
Уважна продавчиня помітила «маневр» крадія та спробувала самотужки затримати зловмисника, але той вирвався та втік. Проте далеко у нових штанях йому втекти не вдалось – вже за годину він був затриманий правоохоронцями. 
Викрадене повернуто власнику крамниці, а слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Зловмиснику оголошено про підозру в скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Loading

.