Кандидат-самовисуванець Василь Капацина може спровокувати безлади в день виборів на 132 окрузі

Кандидат-самовисуванець Василь Капацина може спровокувати безлади в день виборів на 132 окрузі
Такий висновок випливає з інформаційних повідомлень, широко розтиражованих кандидатом в інформаційних джерелах. Василь Капацина, ніби то закликав ЦВК направити на округ максимальну кількість спостерігачів, оскільки володіє інформацією про можливу дестабілізацію ситуації під час виборів. Як вдалося з’ясувати, ніякого повідомлення подібного характеру до ЦВК не надходило.
Тож, цілком імовірно, публічне розповсюдження В.Капациною неправдивої інформації про нібито підготовку підкупу та зриву виборів по 132 округу конкурентами, здійснюється ним як з метою дискредитації інших кандидатів в народні депутати, так можливо й з метою підготовки вказаних вище протиправних дій самим В.Капациною з наступним звинуваченням в протиправних діях інших осіб. 

Свідоме розповсюдження у ЗМІ недостовірної інформації про готування до злочинів іншими кандидатами у народні депутати, здійснюється задля доведення до свідомості виборців про незворотність таких подій та формування громадської думки про конкретних осіб, які нібито будуть вчиняти вказані В.Капациною правопорушення та злочини. 

Враховуючи кількість протизаконних інцидентів, пов’язаних з іменем Капацини, не виключено, що він готовий застосувати будь-які методи, які б унеможливили встановлення результатів виборів у виборчому окрузі №132, в разі його програшу.
Оскільки часи “гречкосіїв” вже пройшли, Революція гідності вивела українців на новий рівень демократичних стандартів та суспільної свідомості, а колишніх КДБістів та людей з темним минулим виборці не хочуть бачити в Парламенті, шансів в Капацини практично не має. І він це чудово розуміє.

Таким чином, розповсюджена В.Капациною інформація викликає велику стурбованість серед мешканців округу та обгрунтовану підозру щодо намірів застосування брудних технологій та описаних вище протиправних дій саме кандидатом у народні депутати України В.Капациною або його “тітушками”.
Аналізуючи поширену ним інформацію, такі протиправні дії можуть вчинятися, в останні дні виборчих перегонів: так званий “день тиші” – 25.10.2014р., день виборів – 26.10.2014р., а також в наступні дні в процесі прийому окружною виборчою комісією протоколів ДВК, складення окружною виборчою комісією протоколу про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 132, встановлення результатів виборів тощо.

Loading

.