Дві золоті і одна срібна медалі поповнили скарбничку спортивних перемог Первомайських кіокушин каратистів

З 25 по 27 листопада в Любліні (Республіка Польща) проходив Абсолютний Кубок Європи з кіокушин карате серед чоловіків і жінок і Кубок Європи серед дітей, юнаків і юніорів.
Близько 800 спортсменів з різних країн Європи – Польщі, України, Росії, Казахстану, Угорщини, Румунії, Чехії, Словаччини, Франції, Німеччини, Ізраїлю, Італії, Іспанії і інших, прибули в Люблін, щоб поборотися за нагороди і захистити честь своєї країни.
В цілому ж збірна команда України була дуже численною і представлена спортсменами з Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Київської, Дніпропетровської і інших областей.
Троє вихованців Первомайської федерації карате – Уляна Середенко, Анна Кульчицька і Артур Солтасюк – у складі збірної України також боролися за нагороди турніру. І варто відмітити, що бородись дуже навіть успішно! Але про все по порядку.

psaj8ufw_jyДля первомайських спортсменів цього року це вже другий значимий і статусний турнір. Перший – Чемпіонат Європи у Болгарії.
Як відмітив тренер Первомайської федерації карате Юрій Галімон, його вихованці виступили на високому рівні, дали гідну відсіч суперникам. Цей результат стабільний, первомайські спортсмени знаходяться в трійці призерів, і цей факт не може не радувати. Також Юрій Васильович відмітив прекрасну організацію турніру. Усі бажаючі могли за допомогою прямої трансляції через інтернет переглядати усі бої, що проходили на турнірі. Завдяки цьому підтримка наших спортсменів була ще більше явною.
Для Артура Солтасюка цей турнір показав підвищення технічного рівня його підготовки. На чемпіонаті Європи у Болгарії він був третім, на міжнародному турнірі в Молдові він став першим і на цих змаганнях він підтвердив свій високий клас, ставши золотим призером Кубку Європи з кіокушин карате. У Артура були три поєдинки з представниками Польщі, один – з представником Болгарії, і один – з представником Росії. Артур завдяки хорошій підготовці і чудово продуманій заздалегідь разом зі своїм тренером тактиці успішно здолав своїх суперників і завоював перше місце на Кубку Європи!
Уляна Середенко провела 4 бої з представницями Польщі і Угорщини. Вона також показала високий рівень і здолала усіх своїх опоненток достроково з оцінками “ваза арі” – пів перемоги і ” іппон” – повна перемога, тим самим добилася першого місця і золотої нагороди Кубку Європи.
Анна Кульчицька провела 4 бої з представницями Польщі і України. Також як Артур і Уляна гідно показала себе, проявивши себе максимально. Кожні змагання для Анни є складними, оскільки вона виступає в абсолютній ваговій категорії і завжди є можливість зустрічі суперника з великою вагою і габаритами, але Анна завжди намагається здолати страх перед супротивниками і дослухатися до порад тренера. Вигравши усі бої, окрім останнього, Анна виборола друге місце і срібні нагороди турніру.
Наші спортсмени здолали важкий шлях і виступили на дуже високому рівні на Кубку Європи. У кожного з них була велика кількість важких боїв, проте вони змогли здолати страх і біль на шляху до перемоги. Молодці! Так тримати!

rtejob_9shmP. S. Первомайська федерація карате виражає вдячність за організацію поїздки і підтримку спортсменів Федерації кіокушин карате Миколаївської області, а також батькам юних спортсменів – сім’ям Солтасюк, Середенко і Кульчицьких – за допомогу, підтримку, розуміння!

Лєра Нікітська

Loading

.