Первомайська міськрада заплатить телеканалу Соколова за “фільми” про місто

На серпневій сесії депутати Первомайської міськради погодились “викроїти” з міського бюджету 17000 гривень для ТК “Олта”. За ці гроші інформаційний ресурс, що належить заступнику голови Миколаївської облради Михайлу Соколову створить три “фільма” про місто.
Журналіст і депутат Наталія Клименко єдина, хто задалась питанням, для чого витрачати таку суму грошей в той час, коли в міському бюджеті безліч “дірок” і невирішених питань через відсутність фінансування:

– Чому ніхто не згадає про те, що багато років тому ми робили зйомку по місту Первомайську. Ми маємо великий архів по місту Первомайську. Чого ми це не піднімаємо? Чого ми про це не говоримо з вами? Ми відразу виділяємо 20 тисяч з вами. Я за такі кошти знаєте скільки фільмів зроблю? Давайте подумаємо про те, що ми можемо взяти архівні матеріали, “зліпити” з того фільм. А чого нам не вистачає сучасного міста Первомайська – дознімати.

Втім, це питання залишилось без відповіді. А за словами начальника управління культури, спорту та молодіжної політики міської ради Наталії Олішевської, за ці гроші мерія реалізує “давні мрії”:

– Ніхто у нас з історичними даними таких фільмів не робив. По архітектурі, по історії і по нематеріальній культурній спадщині. Ми мріяли записати і Клавдію Федорівну Прокопенко, і ту ж Балашову. Тих, хто є носіями нашої нематеріальної культурної спадщини.

Доречі нещодавно призвище М. Соколова зникло в графі власників каналу “ОЛТА“. На його місці з’явилось ім’я такої собі Носарь Вікторії Анатоліївни. Тим не менш, телеканал залишається підконтрольним заступнику голови миколаївської облради Соколову. Більша частина контенту ресурсу “присвячена” особі цього дніпропетровського медіамагната та його однопартйцям з Первомайської міськради.

Олта

Нещадавно в Арбузинці під час позачергової сессії в присутності М. Соколова, голова місцевої РДА О. Палій заявив, що клопотатиме про розпуск райради.

Також, стало відомо, що голова Арбузинського району Олександр Палій виграв суд у поплічників Соколова та наполягатиме на розпуску районної ради.

Loading

.