На Первомайщині визначилися учасники півфіналу Кубку АПК з футболу (Первомайск Инфо)

На футбольному полі в селі Мигія зустрілися команди кількох районних центрів в боротьбі за вихід у півфінал Кубку агропромислового комплексу Миколаївської області пам’яті арбітра Юрія Маврокордато.

Згідно програми планувалося два матчі між збірними Доманівського та Єланецького районів, та командою Первомайщини зі збірною Арбузинщини. Переможці цих ігор отримують право боротися за кубок у півфіналі. До речі, саме команда з Єланця чинний володар кубку АПК і віддавати титул не збирається, говорить тренер
Олександр Бойчук:

– Наша задача виграти першу гру, потім потрапити в наступну гру. Добратися до фіналу і постаратися знову виграти Кубок.

Матч між збірними Єланця та Доманівки став безперечно результативним. Першими відкрили рахунок гравці Доманівщини. Втім за два тайми Єланецькі футболісти встигли відігратися та забити ще чотири голи. За рахунку 5:1 чинні володарі кубку пройшли до півфіналу.

Наступний двобій планувався між командами Первомайського району та Арбузинки. Для матчу мобілізували найкращих футболістів, розповів голова місцевого осередку обласної федерації футболу Володимир Глушко:

– Команда Первомайського району складається зі спортсменів з Мигії (господарів поля), з Лисої Гори та Довгої Пристані. Ми найсильніших гравців запросили. Я думаю вони покажуть те, на що здатні.

Втім футболісти Арбузинського району не приїхали на матч і отримали технічну поразку. Тому збірна Первомайщини автоматично потрапила у півфінал, який відбудеться в Новій Одесі 16 липня.

Loading

.