Скаути з Первомайська підкорюватимуть “Козацькі шляхи” на Черкащині (Первомайск Инфо)

Група скаутів з Первомайська відправилася в Черкаську область для участі в щорічному зборі – поході “Козацькими шляхами”. Тут учасники всеукраїнської “Національної Організації Скаутів України” зберуться на мальовничих місцях біля села Виграїв.
Вже традиційно, народний депутат України Аркадій Корнацький надав допомогу для юних натуралістів, а саме забезпечив транспортом та продуктами харчування.
Під час збору-походу для його учасників створюються умови для творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку.

З 5 до 9 травня скаути проживатимуть організованими групами у наметах, готуватимуть їжу на багатті, оволодіватимуть навичками самообслуговування, куховарства, життя на природі та спільної діяльності в колективі однодумців. І, звісно, також отримають незабутній досвід та приємні спогади, розповіла керівник групи Тетяна Зіновьева:

– У нас после участия в каждом мероприятии выдаётся нашивка. Она клеится на форму и потом скаут скаута может читать по форме, то есть на каких мероприятиях он был, какие скаутские умения заработал.

Loading

.