У центрі Первомайська знову вкрали туї

В ніч на 10 травня 2023 року невідомими особами у Сквері Визволення (біля автостанції «Голта») було вкрадено 9 туй, які нещодавно висадили комунальники.

Про це в Телеграм повідомляє прес-служба міської ради.

Наша громада щодня стає красивою та привабливою завдяки зусиллям працівників комунальної сфери, працівників управлінь міської ради, та відділів виконавчого комітету, працівників освіти, медицини, небайдужих місцевих жителів та інших людей. Міська влада виділяє бюджетні кошти, залучає благодійників, щоб наші парки, сквери, квітники радували кожного своєю красою.
Містяни надають свої вирощені квіти для висадки в громаді. Так був прикрашений Сквер Героїв Небесної Сотні, парк Дружби народів, Сквер Визволення та багато інших місць. Проте вже у квітні злодюжки обнесли та вирвали з корінням висаджені туї у святому для всіх нас місці – Сквері Героїв Небесної Сотні. Тепер чорну справу невідомі зробили у Сквері Визволення. Це злочин проти громади, це неповага до праці людей, це відсутність будь-яких людських моральних цінностей.

Раніше повідомлялось: У Сквері Героїв Небесної Сотні висаджено нові туї, замість викрадених

До того ж протягом тижня вкрадено два металевих люки, що були встановлені на проїжджих частинах доріг. Через ці випадки може статися не тільки дорожньо-транспортна пригода, а навіть нещасний випадок із людьми. Звичайно, той хто краде про це не думає.

Усіх небайдужих мешканців громади, усіх, хто любить своє місто, хто вболіває та переймається життям  громади просять повідомляти в поліцію за номером 102 або у виконавчий комітет за телефоном 7-51-22, а також особисто до міського голови чи до його першого заступника.

Loading

.