У Первомайській та Миколаївській окружних прокуратурах нові керівники

Сьогодні, 18 квітня, керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак представив колективам Миколаївської та Первомайської окружних прокуратур нових керівників.

Керівником Миколаївської окружної прокуратури став Костянтин Щербак, керівником Первомайської окружної прокуратури – Олександр Мельник.

Під час зустрічі з колективами окружних прокуратур Дмитро Казак зазначив, що кожен з нових керівників має достатній досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану. Очільник обласної прокуратури також акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи, серед яких – протидія злочинам у сфері національної безпеки, обігу наркотичних засобів, бюджетній та земельній сферах, боротьба з корупцією.

Керівників окружних прокуратур представлено також за участі представників правоохоронних органів району та місцевої влади.

Довідково:

Костянтин Щербак 1989 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2012 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення очолював Первомайську окружну прокуратуру.

 

 

Олександр Мельник 1981 року народження. Закінчив Одеську юридичну академію. В органах прокуратури з 2002 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення працював прокурором Криворізької південної окружної прокуратури Дніпропетровської області.

Loading

.