Онкохворий боєць АТО Іван Семенюк потребує допомоги в лікуванні (Первомайск Инфо)

За допомогою до небайдужих звертається боєць АТО Іван Семенюк. У 40-річного жителя села Берізки, Кривоозерського району, лікарі діагностували лімфому Ходжкіна. Онкозахворювання виявили ще в 2009 році. Недуг супроводжується неміччю тіла, сильною слабкістю.

– Коли попадає в кров якась бактерія чи вірус, тільця і консервують їх чи з’їдають. Бог його знає як воно відбувається. А моя лімфосистема “лупить” все підряд, – розповідає про свою хворобу Іван Семенюк.

На той час Іван Семенюк пройшов курс лікування. Лікарі встановили рецесію – хвороба перейшла в пасивну фазу. Перший рецидив стався у 2013 році. Чоловіку довелося пройти курс великодозової хіміотерапії. А вже за рік він пішов добровольцем на військову службу. Про свій діагноз нікому не говорив:

– Одного разу я дивився телевізор влітку. Сюжет був… хоронили пацана з Сумщини. 18 років. І тоді я вирішив самому допомогти чимось нашій Батьківщині. Я розумів, що не попаду в підрозділ, який буде виконувати якісь бойові задачі. Чи то в піхоту, чи то в іншу, в мене технічна освіта. Так воно й сталося.

Чоловік пройшов підготовку на Широкому Лані, а згодом, в гарячій точці, служив ремонтником в танковій бригаді. Через рік, у вересні 2015 був демобілізований.Вдома на нього чекали старенька мати, дружина та двоє дітей шкільного віку.
За кілька місяців після звільнення хвороба знову почала прогресувати. Іван заледве міг пересуватися. Грошима на лікування допомогли односельчани. Бійцеві стало трохи краще. Але робити важку роботу йому не до снаги. Тепер Івану треба пройти черговий курс хіміотерапії. Кожен місяць лікування (а таких треба 9) коштує близько 18 тисяч гривень. Це величезна сума для простої сільської родини. Звертаючись за допомогою Іван Семенюк довго й важко підбирає слова, вже не в силах стримати сльози:

– Хочеться жити. Хочу дітей виростити, хочу внуків.

Хто має можливість допомогти батьку двох дітей, може скористатися данними для переказу коштів:
ПриватБанк Номер рахунку 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Номер картки: 5168 7420 2470 9762

Іван Семенюк.

Або зателефонувати дружині Івана Ганні за номером 066 612 16 03

Loading

.