Після змагань в Запоріжжі первомайські кіокушин каратисти підтвердили свій статус членів збірної України

Анастасія Давиденко дебютувала в складі збірної Миколаївської області і варто відзначити, що дебют її був досить успішним! Перший поєдинок Настя провела технічно добре, чудово відпрацювала весь поєдинок і змогла перемогти. Фінальний поєдинок для Насті був набагато жорсткішим, з огляду на той факт, що суперниця постійно порушувала правила, наносила заборонені на змаганні удари. Незважаючи на це, Настя все стійко терпіла, а в кінці поєдинку завдала хороший удар і зайняла першу сходинку п’єдесталу пошани.

Дмитро Крижанівський бився в категорії «Юнаки 10-11 років, до 35 кг». Перший поєдинок для Дмитра завершився перемогою, проте в другому поєдинку Дмитро, на жаль, зазнавав поразки. А ось в поєдинку за третє місце він уже переміг достроково, чим порадував і свого тренера, і свою команду в цілому.

Назар Паланюк перший поєдинок виграв, добре провів бій, заробив півперемоги – вазарі. У другому бою також гідно виступав, але в кінці зустрічі, буквально на останніх секундах поєдинку, пропустив удар в голову, тим самим втративши свій шанс на перемогу.

Отже, вихованці Первомайської федерації кіокушин карате – Уляна Середенко, Анна Кульчицька, Артур Солтасюк, Анастасія Давиденко – стали чемпіонами України, підтвердили свій статус членів збірної України і представлятимуть нашу країну на чемпіонаті Європи.

За загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Запоріжжя, другими стали представники Дніпропетровська, третє місце завоювала команда Миколаївської області.

Чемпіонат України був відбірковим на чемпіонат Європи з кіокушин карате, який пройде 20 травня в місті Варна (Болгарія). Тепер для юних спортсменів і їх тренера Юрія Галімона настає дуже важливий і відповідальний період. Для спортсменів – перш за все, з усією відповідальністю потрібно поставитися до тренувань, добре підготується і гідно виступити на чемпіонаті. Для тренера – на високому рівні підготувати своїх наставників. Ще одним питанням залишається той факт, що тренеру і батькам юних спортсменів необхідно знайти кошти для поїздки на чемпіонат Європи. Будемо сподіватися, що в нашому місті знайдуться небайдужі до спорту люди і зможуть допомогти юним спортсменам представити  наше місто на чемпіонаті Європи!

Лера Нікітська

P. S. Первомайська федерація кіокушин карате висловлює щиру подяку батькам юних спортсменів – Паланюку Віктору, Крижанівсьому Сергію, Давиденко Наталії, Пасичнюк Марині – за розуміння, допомогу і підтримку на змаганнях.

07zgdAr72W4

Loading

.