У Вознесенському районі грабіжники “винесли” з підприємства майже 200 мішків насіння соняшника

За фактом скоєння розбійного нападу триває розслідування кримінального провадження. Встановлюються особи зловмисників та свідки злочину.

19 березня до поліції надійшло повідомлення про скоєння злочинних дій відносно робітника підприємства, розташованого в с. Бузьке Вознесенського району. Як з’ясувалось, о 01:00 год. троє невідомих чоловіків, обличчя яких були закриті балаклавами, а на руках одягнуті рукавички, увірвались на територію ТОВ та напали на 53-річного охоронця. Злочинці побили чоловіка, зв’язали його, відібрали в нього мобільний телефон, заволоділи грошовими коштами підприємства у сумі 35 тис. грн. й винесли близько 200 мішків посівного матеріалу насіння соняшника. Після скоєного зловмисники зникли на автомобілі у невідомому напрямку.

За попередніми підрахунками, сума завданих збитків становить понад 200 тис. грн.

Коли потерпілий упевнився, що нападники втекли, він самотужки звільнився та побіг до сусіднього підприємства, звідки і сповістив правоохоронців про те, що сталось.

Слідчим відділенням Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.187 КК України «Розбій», що карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання нападників.

Поліцейські звертаються з проханням до громадян, які володіють інформацією, корисною для слідства, повідомляти до Вознесенського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами (0234) 4-13-91, 102.

 

Відділ комунікації ГУНП

в Миколаївській області

Loading

.