Прийшли далеко не всі: в мерії Первомайська відбулася зустріч з власниками МАФів на центральній площі

11 січня 2023 року міський голова Олег Демченко провів нараду із представниками бізнесу, до яких було зауваження влади з питання самовільного встановлення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

На нараду було запрошено 10 бізнес-представників, власників малих архітектурних форм, які розташовані на міській площі. На запрошення відгукнулося тільки четверо.


Олег Михайлович довів до відома присутніх про сплату податків до бюджету та приведення дозвільних документів на торгівлю відповідно законодавства. Всі представники бізнесу повинні бути в рівних умовах, оформити дозвільні документи відповідно до законодавства та діяти у правовому полі.

У Первомайській міській громаді триває активна кампанія по наведенню благоустрою на території громади. Особливо це питання стосується міської площі-зони відпочинку мешканців громади та їхня безпека в першу чергу. Запрошені задавали багато питань, виправдовували свої порушення, висловлювали свою точку зору. Розмова була плідною та відвертою. Влада не перешкоджає бізнесу, а навпаки допомагає у питаннях дозволів та шукає компроміси, але закон для всіх повинен бути єдиним-вибіркових рішень не буде, зазначається в повідомленні.

Loading

.