Первомайщина втратила захисників Павла Давидова та Васильєва Максима

01 листопада на Луганщині загинув наш земляк 39-річний солдат Павло Давидов.

Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім’я буде вписане в історію нашої громади та України як воїна-Героя.

Виконавчий комітет Первомайської міської ради, а також очільник Первомайської громади Олег Демченко висловлюють щирі співчуття матері воїна, рідним та близьким загиблого Героя.

Також надійшла сумна звістка  про загибель українського воїна, жителя селища Підгородна, Первомайської територіальної громади. Васильєв Максим Володимирович, 19.04.1977 року народження, героїчно загинув 20 листопада 2022 року від осколкових поранень несумісних з життям під час ведення бойових дій в Донецькій області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

Церемонія прощання з Максимом Васильєвим відбудеться 29 листопада 2022 року в селищі Підгородна.

Виконавчий комітет Первомайської міської ради, а також очільник Первомайської громади Олег Демченко висловлюють щирі співчуття дружині Васильєвій Світлані, дітям, рідним та близьким з приводу загибелі нашого земляка та героя – Максима Васильєва.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Вічна пам’ять і слава українським Героям!

Loading

.