Окупанти вдарили по житловому будинку у Миколаєві

Ворог обстріляв житловий будинок в Миколаєві. В результаті атаки росіян є загиблі та поранені. Про це у своєму Telegram повідомив голова Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім.

“Тварі у відповідь нашим ЗСУ відповіли ракетним ударом по житловій п’ятиповерхівці. Двоє загиблих, двоє поранених”, – повідомив він.

О 9:34 Кім повідомив, що загиблих внаслідок удару по п’ятиповерхівці вже четверо.

Станом на 10:00 відомо про п’ятьох загиблих

В результаті удару росіян зруйновані з 5 по 1 поверхи / фото Олександр Сенкевич

Цю інформацію підтвердив й мер міста Олександр Сенкевич.

“Удар по п’ятиповерховому житловому будинку. Зруйновані з 5-го по 1-й поверх. На жаль, є загиблі і поранені. Пошуково-рятувальні роботи тривають”, – йдется в повідомленні.

О 10:02 він повідомив, що кількість загиблих знову збільшилася – шестеро людей.

“З-під завалів будинку рятувальники вилучили ще три тіла – чоловіка та дві жінки. Станом на 10:00 від удару по житловому будинку загинули шестеро людей”, – відзначив Сенкевич.

Відомо про двох загиблих та двох постраждалих / фото Олександр Сенкевич

На удар по житловому будинку в Миколаєві відреагував президент України Володимир Зеленський. Він назвав нічну атаку росіян цинічною відповіддю держави-терориста на успіхи ЗСУ на фронті.

“Росія не покидає свою мерзенну тактику. А ми не залишаємо нашої боротьби. Окупанти відповідатимуть за кожен злочин проти України та українців”, – підсумував Зеленський.

Loading

.