Первомайцям повідомляють про зміни у видачі гуманітарної допомоги

У Первомайську продовжують працювати додаткові пункти видачі гуманітарної допомоги. Крім основного місця видачі гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за адресою Грушевського,3, мешканці громади мають змогу отримати її ще в чотирьох місцях.

З 9.00 до 15.00 години працюють такі додаткові пункти:
– Центр, міський центр культури і дозвілля ім.. Є.Зарницької;
– мікрорайон Коротченко, Котеджі, вул. Рожева, вул. Достоєвського – Первомайський ліцей «Ерудит» (ЗОШ №15);
– мікрорайон Фрегат, вулиці Толбухіна, Гетьмана Мазепи, Корабельна – БК «Фрегат»;
– мікрорайон Цукрового заводу, Первомайська гімназія №9 (ЗОШ №9);

Щодня отримати допомогу можуть такі категорії населення: інваліди I, II, III груп, діти з інвалідністю, ВПО, багатодітні сім`ї, опікуни дітей до 18 років.
Також обслуговуються вікові категорії населення: 65+, 70+, 75+, 80+, 85+. Які жодного разу не отримували допомогу у вигляді продуктових пакунків від Виконавчого комітету Первомайської міської ради.
Повторна видача допомоги здійснюється наступним категоріям громадян:
• вимушено переміщені особи, якщо з момента останньої видачі пройшло не менше 30 днів;
• багатодітні родини, дитячі будинки сімейного типу, опікуни та піклувальники осіб, що не досягли 18 років, які отримували таку допомогу один раз у період березень – серпень 2022 року;
• діти з інвалідністю, особи з інвалідністю 1,2,3 групи, які отримували таку допомогу один раз у період березень-серпень 2022 року;
• особи віком старше 80 років, які отримували допомогу один раз в період березень – серпень 2022 року.

Отримати допомогу можуть мешканці мікрорайонів та найближчих до пункту видачі вулиць і провулків. Всім іншим потрібно звертатись за адресами: вул. Грушевського, 3 або міський центр культури і дозвілля ім.. Є.Зарницької.

Ведеться єдина база обліку видачі гуманітарної допомоги від Виконавчого комітету Первомайської міської ради, як на основному пункті так і на додаткових. Тому отримувачам не варто намагатись отримати продуктові набори одночасно в декількох місцях.

Нагадуємо, що кожного робочого дня (понеділок – п’ятниця) з 8.30 до 16.30 у приміщенні виконавчого комітету Первомайської міської ради по вул. Грушевського, 3 м.Первомайська, зареєстровані вимушено переміщені особи та мешканці міської територіальної громади, які мають дітей віком до 3-х років, можуть отримати набори для малюків, в склад яких входить дитяче харчування (сухі дитячі суміші, каші, пюре в асортименті), засоби гігієни та інше необхідне для дитини (вологі серветки, пустушки, пляшечки тощо).

Для отримання вищевказаного набору необхідно мати із собою документ, що пересвідчує особу матері, свідоцтво про народження дитини; для вимушено переміщених осіб – обов’язкова наявність довідки ВПО. Для опікунів та піклувальників дитини віком до 3-х років – обов’язкова наявність документів, що підтверджує їх статус, пересвідчує особу опікуна чи піклувальника, та свідоцтво про народження дитини.

Допомога продуктами харчування надається із розрахунку один продуктовий набір – на одну повнолітню особу. При собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та місце реєстрації на території громади. Люди, що не мають можливості фізично самотужки отримати допомогу, можуть делегувати іншу особу зі своїми документами та документами особи отримувача.

Зазначаємо, що отримувачами допомоги продуктовими наборами від виконавчого комітету являються тільки зареєстровані за місцем проживання або як ВПО мешканці Первомайської міської територіальної громади: місто Первомайськ, селище Підгородня, села Грушівка, Кінецпіль, Кам´яна Балка, Вербова Балка, Чаусове-2.

Loading

.