Одразу на кількох вулицях міста відбуваються дорожні роботи

27 жовтня 2022 року у Первомайську продовжуються роботи по ліквідації аварійності дорожньої мережі громади.

Підрядні фірми приступили до ремонту доріг по вулиці Молокова, Гетьмана Мазепи, Достоєвського, а також продовжується капітальний ремонт вулиці Гагаріна, повідомляє прес-служба мерії.

Наразі робітники готують вулицю Молокова до ремонтних робіт. А саме проводять фрезерування, вирізають дорожні карти, вивозять зрізані шматки асфальту з аварійних ділянок дороги. Після чого, буде проведене асфальтування.

Працівники ФОП «Саакян» поступово проводять фрезерування і асфальтування дороги на ділянці від перетину вулиці Гагаріна з вулицею Лейтенанта Шмідта до залізничного шляхопроводу. Загалом, за попередніми підрахунками, тут буде відновлено близько 8 тисяч м2 дороги. В подальшому буде нанесена відповідна розмітка і облаштовано водовідведення, аби дорога не «поплила» з першими дощами і снігом.

Міський голова неодноразово спілкуючись з підрядниками, звертав увагу на проведення якісного ремонту доріг та господарського підходу до виконання запланованих робіт. Адже від цього залежить гарантія довгої експлуатації відремонтованих доріг і їх комфорту для пересування транспорту, – зазначається в повідомленні прес-служби міської ради.

Loading

.