Жителя Первомайщини засудили на 4 роки тюрми за жорстоке пограбування

За апеляцією прокуратури мешканця Первомайського району, який обвинувачується у грабежі, засуджено до реальної міри покарання

Первомайська окружна прокуратура в апеляційному суді відстояла реальну міру покарання для 39-річного мешканця Первомайського району за вчинення грабежу (ч. 3 ст. 186 КК України).

У судовому засіданні доведено, що у лютому 2022 року в с. Лиса Гора Первомайського району, чоловік, з корисливих мотивів, переслідуючи мету незаконного збагачення, шляхом пошкодження дверей проник до житла місцевої мешканки, де наніс їй один удар головою в обличчя та заволодів її майном.

Вироком суду першої інстанції зловмисника визнано винним у інкримінованому злочині та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі із застосуванням ст. 75 КК України, на підставі якої його звільнено від відбування покарання з випробуванням на 2 роки.

Миколаївській апеляційний суд, розглянувши апеляційну скаргу прокуратури, скасував вирок суду першої інстанції та ухвалив новий вирок, яким чоловіка засуджено до реальної міри покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Loading

.