У Первомайську підприємців запідозрили у облаштуванні небезпечної заправної станції. Фото

За порушення правил безпеки на автозаправному комплексі миколаївські слідчі повідомили керівництву про підозру.

Слідчими слідчого управління ГУНП спільно зі співробітниками управління СБУ в Миколаївській області під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури викрили автозаправний комплекс у м. Первомайськ, який понад рік функціонував без будь-яких дозвільних документів на устаткування з порушеннями правил вибухопожежної безпеки, що створювало реальну загрозу життю як працівників, так і їх відвідувачів.

Під час огляду території підприємства, правоохоронці виявили наявність суттєвих порушень норм чинного законодавства. На теперішній час діяльність автозаправної станції припинено, правоохоронці проводять санкціоновані судом обшуки на підприємстві та за місцем мешкання фігурантів.

За вказаним фактом триває розслідування кримінального провадження передбаченого ч. 1 ст. 273 КК України «Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах», санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Сьогодні, 7 вересня, слідчі слідчого управління ГУНП в Миколаївській області за погодженням з Миколаївською обласною прокуратурою повідомили про підозру за вчинення вказаного злочину колишньому та теперішньому керівникам Товариства з обмеженою відповідальністю.

Найближчим часом їм буде обрано запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Loading

.