Мешканця Первомайського району, якого підозрюють у крадіжці та грабежі, взяли під варту

За клопотанням, погодженим прокурором Первомайської окружної прокуратури, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 24-річному мешканцю Первомайського району, який підозрюється у крадіжці та грабежу, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186 КК України).

як повідомляє прес-служба прокуратури, 23 липня 2022 року зловмисник відпочивав в компанії своїх знайомих та вживав алкогольні напої. Після застілля чоловік напав на жінку з компанії, коли вона поверталася додому, штовхнув на землю, завдав декілька ударів по обличчю та, вихопивши мобільний телефон, утік. Після чого повернувся до будинку, в якому попередньо відпочивав, та викрав мобільний телефон й інше майно.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Первомайського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Loading

.