Визначено фірму, яка за 10 млн.грн має до жовтня зробити проект будівництва житла для переселенців у Первомайську

Департамент містобудування, архітектури та капітального будівництва Миколаївської ОДА оприлюднив угоду з ТОВ “КОНКОРД ПРОЕКТ” на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво нового багатоквартирного житлового комплексу для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у місті Первомайськ.

“Конкорд Проект” одержить рівно 10 мільйонів гривень за розробку до кінця вересня проектно-кошторисну документацію за 10 мдн.грн., повідомляє ІншеТВ з посиланням на ресурс ProZorro.

Кошти виджіляються з коштів резервного фонду обласного бюджету.

Зазначимо, що і в документах на ProZorro, і в тексті договору відсутня інформація про обсяги комплексу: загальній житоловій площі, на яку кількість осіб він розрахований тощо.

Віце-губернатор Валентин Гайдаржи повідомив, що обласній владі вдалося добитися включення Первомайську до переліку міст, де мають зводити житло для внутрішньо переміщених осіб. Попередньо мова йшла про 1000 квартир.

Також депутат Первомайської міської ради Євгеній Нотевський розповів суспільне.Миколаїв, що дев’ятого червня Первомайська міськрада обговорила на сессії необхідність будівництва будинків для внутрішньо переміщених осіб.

“Попередньо планується будівництво 34 будинків, де буде 1200 квартир. Будівництво планується за державною програмою. Уперше за 30 років настільки капітальне будівництво на Миколаївщині багатоквартирних будинків”, — розповів Євгеній Нотевський.

Будівництво планують у південно-східній частині міста.

Loading

.