У Первомайську на Одеській зіткнулися паркетник та мотоцикл

У Первомайську слідчі встановлюють обставини автопригоди, у якій травмувався неповнолітній мотоцикліст.

Вчора, 24 червня, близько 11:00 на перехресті вулиць Одеська-Нова у Первомайську сталось зіткнення між автомобілем Volkswagen Touareg, під керуванням 43-річного водія, та мотоциклом Mustang Xtreet, за кермом якого перебував 16-річний хлопець, повідомили в поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

Слідчі дії тривають.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись до Первомайського районного відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, або за телефонами (068)314-29-49, (063)128-72-15, 102.

Loading

.