У Миколаєві відбулася зустріч з сім’ями полонених бійців

Ми однозначно заберемо кожного»: У Миколаєві провели зустріч з родинами полонених військовослужбовців.

З родинами полонених військовослужбовців зустрілися начальник відділу репатріаційних заходів Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генерального штабу ЗС України полковник Михайло Котелевський та Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко.

Про це у соціальній мережі Facebook повідомила радниця начальника Миколаївської ОВА Ольга Малярчук.

За її словами, під час зустрічі сім’ї та родичі полонених та безвісти зниклих мали можливість поставити будь-яке питання та проговорити проблеми, з якими стикаються незаконно позбавлені волі громадяни та їхні родини.

Окремо було акцентовано на тому, що жодних з їх рідних не забутий та держава робить все можливе для їх обміну та звільнення. Обговорили як правильно спілкуватися з близькою людиною, що наразі перебуває в полоні. Також, ще раз, був проговорено алгоритм дій для родин в разі потрапляння військовослужбовця в полон.

Як зазначила Ольга Малярчук, уповноваженим з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко постійно залишається в тісній комунікації з родинами наших полонених та всіляко їм допомагаю. Держава бореться за повернення кожного полоненого додому!

 Для того щоб повідомити про полон, депортацію, зникнення особи є гаряча лінія – 1648 (цілодобово), +38 (044) 287-81-65 (дзвінки з-за кордону).

Loading

.