Штрафи спрацьовують. А  де совість і відповідальність?

Знову повертаємось до теми виникнення стихійних сміттєзвалищ на території Первомайської міської територіальної громади!

Принцип накладання штрафів у сумі від 340 грн до 1360 грн  – спрацьовує позитивно! Працівникам відділу муніципальної варти доводиться влаштовувати чергування, навіть, засідки в місцях можливо утворення стихійних сміттєзвалищ. Задоволення від таких «процедур» невелике, але як по іншому переконати окремих людей, що вони завдають шкоду навколишньому природному середовищу та громадянам.

Зокрема інформуємо, що після ліквідації стихійного сміттєзвалища в мікрорайоні «Котеджів» знову є бажаючі виносити та вивозити сміття до «старого» місця! І це при тому, що комунальне підприємство «Комунсервіс» регулярно вивозить сміття з цього мікрорайону. Продовжуємо виявляти таких охочих та викладаємо інформацію в соцмережах, ось як про цього громадянина на фото.

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті міської ради визначить суму штрафу!

Хто ще не усвідомив ступінь адміністративного проступку при забруднені території громади – нагадуємо, що працівники відділу муніципальної варти завжди готові до «тісного спілкування», в будь – яку пору доби!

Небайдужим громадянам нагадуємо наші номери телефонів:(05161)7-54-24, 096-033-65-31. Телефонуйте, фіксуйте, якщо стали свідком засмічення території нашої громади.

Джерело:  Виконавчий комітет Первомайської  міської ради 

Loading

.