Первомайській РВА вдалося передати восьми громадам району гуманітарну допомогу

У період за квітень – червень Первомайській районній військової адміністрації вдалося залучити та передати восьми громадам Первомайського району гуманітарну допомогу з харчових продуктів.

Це вдалося зробити за сприянням Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів України, Миколаївської обласної військової адміністрації, Миколаївського обласного Гуманітарного Штабу при Миколаївській ОВА, Одеського обласного Гуманітарного Штабу при Одеській ОВА.

Про це повідомляє Первомайська районна військова адміністрація.

Гуманітарна допомога була розподілена за принципом кількості мешканців у громадах та осіб, які потребують допомоги.

Загалом було передано на потреби громад понад 58 тонн курятини, понад 36 тонн картоплі та понад 54 тонни гороху, майже 5,5 тонн молока та муки. Також передали майже 24 тони цукерок.

Першочергово гуманітарну допомогу отримали Збройні Сили України та їх підрозділи. Захисникам надали курятину, горох та кондитерські вироби.

«Впевнені, що забезпечення продовольством наших захисників – першочергова та найважливіша справа. Гуманітарну допомогу збирали всім миром та розподіляли для внутрішньо переміщених громадян, людей з інвалідністю та тим, хто опинився в складних життєвих обставинах», – зазначається у дописі.

Окрім цього, Первомайська районна військова адміністрація отримала від Одеського Гуманітарного штабу при Одеській обласній військовій адміністрації продуктові набори у кількості 2160 коробок та передала до Первомайської та Кривоозерської громад. В набори входили основні харчові продукти: крупи, мука, макарони, печиво, соняшникова олія, молоко, цукор, консерви, чай та кава.

Loading

.