У Первомайській громаді посилюються заходи безпеки – міський голова

Шановна громадо, звертаю увагу на суворе та категоричне дотримання жителями Первомайської громади комендантської години, що діє з 22.00 до 5.00 години. А також на відповідальне та дисципліноване ставлення на продаж та вживання алкоголю на території громади.

Від сьогоднішнього дня будуть посилені усі заходи безпеки, здійснюватиметься суворіший контроль за дотриманням обмежень згідно військового стану.

Закликаю мешканців і власників торгівельно-розважальних закладів розраховувати час перебування на вулиці та подолання шляху до дому відповідно до початку дії комендантської години. Також розглядається можливість про відновлення заборони продажу будь-якого алкоголю на території громади. Якщо громадяни не будуть вести себе дисципліновано, а власники не будуть це контролювати, робота закладів буде зупинена!

‼️Власникам торгівельно-розважальних закладів, кафе, супермаркетів встановити режим роботи до 21.00

Сьогодні гинуть сотні мирних жителів по всій країні, і в нашій області, зокрема ведуться активні бойові дії. Військові героїчно захищають нас. І в цей час деякі особи дозволяють собі заливатися до втрати свідомості, під гучну музику роз’їзжати на автомобілях, влаштовувати беззаконня, розважатись. Тим самим виказуючи свою неповагу до тих хто захищає нашу свободу!

Олег Демченко

Loading

.