Миколаївська область продовжує потерпати від ворожих обстрілів

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 2 червня

🔹М. Миколаїв:

Вдень, 1 червня, російські окупанти обстріляли житлові квартали у двох районах міста. Пошкоджені дві багатоповерхівки, чотири приватні будинки та господарські будівлі. Дві людини загинули, ще дві отримали поранення.

У результаті обстрілів на одній з адрес пошкоджений газопровід — без газу залишилось 80 абонентів. За іншою адресою через обстріл стався прорив водопроводу. Найближчими днями ремонтні бригади усе відпрацюють. Також після обстрілу частина містян залишилась на кілька годин без світла, наразі енергетики оперативно все відремонтували.

🔹Баштанський район:

Вдень, 1 червня, були обстріли в Широківській громаді, переважно поза межами населених пунктів. У результаті пошкоджена трансформаторна підстанція. Потерпілих немає.

Вранці, 2 червня, тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

🔹Миколаївський район:

Вдень, 1 червня, внаслідок обстрілів Шевченківської громади в с. Шевченкове пошкоджено житловий будинок. Одна людина зазнала поранень. Також був обстріл біля с. Полігон.

Теж були обстріли у Галицинівській громаді. В результаті потрапляння боєприпасів та їх уламків сталася пожежа сухої трави й хвойної підстилки на відкритій території.

Вночі, 2 червня, відбувся обстріл м. Очакова. Внаслідок чого відсутнє світло у прилеглій громаді. Інформація про постраждалих уточнюється.

Також вночі були обстріли у с. Партизанське Первомайської громади. У результаті ворожих обстрілів зруйновано приватний будинок, жертв немає.

Зранку, 2 червня, були обстріли об’єкта критичної інфраструктури біля одного із населених пунктів Ольшанської громади.

🔹Первомайський район:

Вранці, 2 червня, о 06:00 над територією Врадіївщини була збита ворожа ракета. Без постраждалих.

🔹У Вознесенському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій.

Loading

.