Пенсіонерки з Одеси налагодили оптову торгівлю канабісом на півдні України

В Одесі затримали двох пенсіонерок, які продавали канабіс великими партіями у трьох областях.

В Одесі затримали двох пенсіонерок, які торгували наркотиками – заборонені речовини вони постачали на територію Одеської, Миколаївської та Херсонської областей великими партіями.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

В Одесі викрили канал постачання наркотиків. Брали участь у продажах дві жінки – 63-х та 70 років. Заборонені речовини надсилали великими партіями на територію Одеської, Херсонської та Миколаївської областей.

Інформація про групу осіб, які займаються продажем каннабісу у великих розмірах, надійшла до управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області. Правоохоронці разом із спецпідрозділами «Корд» та «ТОР», а також кінологами навідалися додому до жінок.

У машині та вдома у бабусь вилучили понад п’ять кілограмів каннабісу, закупленого для роздрібної торгівлі, ваги, телефони та ін. Обшуки провели також у колі «наближених» до фігуранток осіб, у яких також вилучили наркотичні засоби, хоча й у менших обсягах.

Одеситкам оголошено підозри за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За купівлю, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів їм загрожує тюремний термін від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Loading

.