Як і де отримати гуманітарну допомогу в Первомайську

У приміщенні Первомайської міської ради, за адресою Грушевського 3, не припиняється видача благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Тут отримують допомогу люди, які переїхали з міст, котрі знаходяться в облозі путінських військ або де ведуться бойові дії. Попередньо вони зареєструвалися в управлінні соціального захисту населення Первомайської міської ради як внутрішньо переміщені особи. Спеціалістами управління визначаються нагальні потреби та узгоджуються списки необхідних речей і продуктів, аби люди отримували саме те, чого вони потребують найбільше.

Після чого переселенці отримують продуктові набори, дитяче харчування, підгузки. Загалом з початку роздачі благодійної допомоги працівниками виконавчого комітету було обслуговано більше 2135 осіб.

Окрім продуктів харчування, внутрішньо переміщені особи мають змогу отримати речі та одяг за адресою вул. Грушевського 1 в приміщені Територіального центру соціального обслуговування.

Для отримання гуманітарної допомоги у Первомайську зареєстрованим переселенцям необхідно пред’явити документ, що посвідчує особу, паспорт.

Джерело:  Виконавчий комітет Первомайської міської ради

Loading

.