“Розгон маховика антиукраїнської істерії”: розвідка про заплановані Путіним теракти в РФ

Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах.

Російські спецслужби планують теракти в РФ для розгону маховика антиукраїнської істерії.

Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Facebook.

“Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Білгород чи одному з міст Криму”, – заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони генерал-майор Кирило Буданов.

Він переконаний, що провальне виконання плану з мобілізації в Росії змушує путінський режим реалізувати брудні сценарії, щоб емоційно сколихнути російське суспільство і ще більше консолідувати його проти українців.

“Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину “звірств українських націоналістів”. Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться, як помста українців за Бучу і Краматорськ, і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення”, – підкреслив начальник ГУР.

Loading

.