В Первомайську пограбували редакцію місцевої газети

Невідомий, пошкодивши вікно, проник до приміщення офісу та, зламавши сейф, викрав гроші у розмірі 4500 гривень. Розпочато кримінальне провадження, проводяться першочергові слідчі дії.

До Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 40-річний місцевий підприємець із заявою про те, що в ніч з 14 на 15 січня з офісу ТОВ, що знаходиться по вул. Шевченка скоєно крадіжку.

 

PM703image002

Поліцейським заявник розповів, що о 9:00 год. коли один із співробітників офісу  прийшов на роботу і, відчинивши вхідні двері, зайшов у середину приміщення, то побачив, що на дверцятах сейфу зламаний замок, а вони відчинені. Дізнавшись про крадіжку, підприємець одразу приїхав до офісу та виявив, що з сейфу зникли гроші в розмірі 4500 гривень.

 

PM829image006 PM221image004

Правоохоронцями на місці події з’ясовано, що зловмисник проник до приміщення офісу через металопластикове вікно, пошкодивши його шляхомвіджиму, а залишивши місце крадіжки – щільно прикрив створки вікна.

PM345image008

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове слідство, проводяться першочергові розшукові та слідчі дії.

Шановні громадяни!

Якщови стали свідками зазначеної події або можете надати будь-яку інформацію, що може стати корисною для слідства, повідомте до Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Миколаївській області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського 29, тел. чергової частини(05161) 7-52-02,«102».

 

Первомайський відділ поліції

ГУНП в Миколаївській області

Loading

.