У Первомайську налагоджують роботу магазинів та оптових баз

8 березня у Первомайську відбулось засідання міського голови з представниками продуктових торгівельних мереж, що здійснюють свою діяльність на території територіальної громади.

Під час наради дійшли домовленості з торгівельною мережею «АТБ» про продовження графіку роботи до 18.00 години. Таким чином мешканці громади матимуть більше часу для придбання необхідних товарів.

Крім того, проводиться робота по налагодженню систематичної поставки товарів. Це допоможе знизити напругу серед мешканців з приводу дефіциту нехватки деяких груп товарів в торгівельних мережах.

В свою чергу представники оптових баз попросили з розумінням віднестися до подорожчання деяких продуктів. Через воєнний конфлікт, в Україні зросли закупівельні ціни.

Не менш важливим аспектом у розмові стала допомога волонтерам та військовим. Як відомо, більшість торгівельних мереж та власників крамниць не відмовляють. У Первомайську створений єдиний реєстр волонтерів. Тому усім представникам бізнесу, до яких звертаються по допомогу порадили дзвонити до Оперативного штабу за номером телефону: 0985768189.  Це допоможе не лише дійсно надати необхідні продукти, а й зробити це організовано і дійсно тим кому це необхідно.

Джерело

Loading

.