У Первомайську поліцейські “закрили” гральні зали

Працівники Первомайського відділу поліції спільно з Управлінням захисту економіки ДЗЕ НП в Миколаївській області, в рамках проведення розслідування по кримінальному провадженню, розпочатому за ознаками ч.1 ст.203-2 КК України «Зайняття гральним бізнесом», санкція якої передбачає накладання штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання, провели санкціоновані судом обшуки та вилучили докази протиправної діяльності закладів, які працювали під прикриттям.

У порушення вимог діючого законодавства, послуги в сфері грального бізнесу надавались в приміщеннях, в яких нібито функціонували Інтернет-клуби.

PM612image002 PM741image001

В рамках проведення розслідування вилучено службову документацію та 13 системних блоків. Також правоохоронцями з’ясовано умови, за якими клієнти зазначених гральних закладів мали змогу користуватися послугами незаконних залів.

Досудове слідство триває, призначено проведення експертиз. Поліцейськими встановлюються особи організаторів незаконного ігрового бізнесу та вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності порушників вимог чинного законодавства.

Шановні громадяни!

Якщо вам відома інформація, що може допомогти припинити злочинну діяльності зловмисників щодо надання послуг у сфері грального бізнесу, прохання звертатись до Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, тел. чергової частини (05161) 7-52-02, «102».

Заздалегідь дякуємо за співпрацю.

 

Первомайський відділ поліції ГУНП

в Миколаївській області

Loading

.