У Первомайську вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 33-ї річниці виведення військ з Афганістану у Первомайську  у Свято-Варварівській церкві відбулася поминальна служба з вшанування пам’яті загиблих та померлих воїнів-інтернаціоналістів.

У  Сквері пам’яті по загиблих воїнах-«афганцях»  на території Свято-Варварівської церкви відбувся мітинг-скорботи, у якому взяли участь зібрав представників органів влади, учнівську та небайдужу громадськість, а також сім’ї та друзів воїнів. Присутні хвилиною мовчання вшанували  пам’ять тих, хто загинув в чужих країнах, виконуючи інтернаціональний обов’язок, поклали квіти до підніжжя пам’ятника героям-землякам. Покладання квітів супроводжувалось військовим салютом.

У складні часи випробувань, які випали на долю нашої країни, ветерани військових конфліктів не залишаються осторонь активного життя. Завдяки своїм вмінням і наполегливості вони допомагають розбудовувати сучасну Україну і зі зброєю в руках відстоювати її суверенітет, цілісність і незалежність.

Велика вдячність ветеранам за допомогу державі й суспільству , побажання  невичерпної наснаги і довгих років життя на благо України.

З самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від російських загарбників, багато з них, на жаль, загинуло.

У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

 

Соломія Бояр

Loading

.