Відбулось засідання Громадської ради при Первомайській РДА

8 лютого 2022 року в приміщенні райдержадміністрації відбулося  чергове засідання громадської ради при Первомайській райдержадміністрації.

У порядку денному було  4 питання, але, на жаль, Нестеренко О.В. –начальник відділу адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру не прийшла, тому розгляд питання перенесено на наступне засідання.

Перед громадською радою виступив Бичков А.С. – начальник Первомайського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він проінформував про заходи щодо організації територіальної оборони в межах Первомайського району та зміни до законодавства про військовий обов’язок і наголосив, що в громаді створений батальйон територіальної оборони, який базується на вул. Герцена в приміщенні колишньої вечірньої школи.

Члени громадської ради звернули увагу на облаштування захисних споруд для перебування населення громад на випадок обстрілу. 

Широкого обговорення викликало питання про діяльність Первомайської громадської організації волонтерів щодо надання допомоги учасникам АТО.

Волошина О.А. – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації доповіла про заходи реабілітації учасників АТО та їх сімей. А члени громадської ради розповіли про внесок громадських організацій в надання допомоги військовим на сході України.

З останнього питання слово взяв голова громадської ради Марін Г.А. Він прозвітував про роботу ради  в 2021 році та виступив з пропозицією організувати конкурс художньої самодіяльності «Таланти Первомайщини» серед колективів об’єднаних громад Первомайського району.

                                                                  Підготувала Антоніна Григоренко

Loading

.