Чого варто чекати від 2022-го року Тигра?

Прийдешній 2022 рік – Чорного Водяного Тигра. Тигр – не простий звір. Тож і рік, кажуть астрологи, буде не дуже спокійним. Проте разом з тим – цікавим і насиченим. Вважається, що вода – як стихія – буде дуже привітною до усього творчого.

Хижак пробудить оптимізм та цілеспрямованість у людях, змушуючи їх рухатися швидше до своїх мрій. Це буде помітний контраст порівняно з урівноваженим та відносно спокійним роком Бика. Революційний Тигр принесе багато змін і зруйнує багато підвалин. Рік  стане інноваційним і активним: до влади прийдуть рішучі люди, які змінять усі звичаї і напишуть нові правила. Можна сказати, що Тигр допомагає не тим, хто вміє любити, а тим, хто готовий добиватися в житті бажаних висот.

Тигр вважається вірною та відданою твариною, тому, на відміну від обстановки у світі, сім’я залишиться в безпеці. Домашній затишок, спокій, розуміння та любов – ось, чого варто чекати від 2022-го року.

Приємна новина: змінюючи трудоголіка-Бика, поціновувач життєвих задоволень Тигр постарається зробити життя кожного з нас приємнішим і цікавішим. Правитель року не бачить нічого ганебного у прагненні до розваг та комфорту – коли ситий, він і сам любить погратись та поніжитися.

Найбільші шанси на успіх у 2022 році матимуть люди, народжені в рік Тигра, а також ті, хто з’явився на світ під знаками Коня, Собаки та Дракона. Ці знаки мають схожу енергетику, яка й допоможе досягти максимуму в період влади Чорно-Блакитного Тигра.

2022 виявиться продуктивним також для Бика, Кролика, Кабана, Кози та Півня. Зумівши підлаштуватись під тенденції року, люди, народжені під цими знаками, зможуть досягти бажаного та отримати від життя багато позитивних моментів.

Мавпа, Щур та Змія – антагоністи Тигра. Вся їхня натура суперечить принципам господаря року. Але це не означає, що представники цих знаків Китайського гороскопу приречені на невдачу 2022 року. Правда в тому, що для досягнення цілей їм доведеться приміряти на себе шкуру тигра – перейняти звички і цінності цього знака, хоча б на рік під його впливом.

Китайські прогнози на 2022 рік щодо сімейного життя дуже позитивні, адже тигр – тварина, яка любить жити у великій і згуртованій сім’ї і з максимальною турботою та турботою ставиться до своїх дитинчат.

І насамкінець – легенда!

Чому Тигр посідає третє місце серед знаків китайського зодіаку?

Відомо, що серед тварин китайського зодіаку Тигр займає третє місце. Легенда пояснює це так. Нефритовий Імператор вирішив, що порядок тварин має бути визначений відповідно до порядку їх прибуття на його свято. Напередодні ввечері Віл вирушив у дорогу і прибув першим. Тигр прибув рано вранці і був другим. Але Щур таємно сів на вола і скочив, побачивши Нефритового кайзера. Тому Вола і Тигра відкинули на друге і третє місця. Незважаючи на протести, Тигрові довелося змиритися з третім місцем. Далі йдуть Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака і Свиня.

Вдалого року!

З відкритих джерел Інету

Підготувала Н. Терещенко

Loading

.