Інформбюлетень агрофірм Корнацьких. Керівництво агрофірм

Інтернет видання Pervomaisk.Info продовжує публікацію сторінок грудневого випуска Інформбюлетня агрофірм Корнацьких. Стаття  «Керівництво агрофірм» знайомить читачів з управлінцями окремих структур агропідприємств та їхніми міркуваннями про агропроцеси і про соціальну складову господарчої діяльності. Нагадаємо, що в попередній статті «Турбота про селян» своїми спогадами, думками, планами, поділився з земляками Аркадій Олексійович Корнацький. Наступна стаття “Переваги для орендодавців” містить інформацію в цифрах і фактах про принципи роботи агрофірм, економічно-фінансові показники, соціальні та екологічні програми.

 Знайомтесь: Керівники агрофірм

Віктор Кухарчук, представник засновників агрофірм Корнацьких

Посада:  Представник засновників агрофірм Корнацьких

Освіта:  Вінницький державний аграрний університет, 1996–2002 рр, магістр сільського господарства.

Кар’єра: працював керівником провідних українських агрокомпаній, має досвід роботи в агрофірмах Північної Америки та Європи.

«За 19-ть років роботи в аграрній сфері взяв на озброєння дві істини — не треба боятися ламати стереотипи, але робити це треба так, щоб не зашкодити землі. Бо саме від стану землі залежить і майбутній врожай, і майбутнє людства. Ми докладаємо зусиль, щоб зростала родючість ґрунту, та водночас робимо все можливе, щоб ґрунт відновлювався, набирався сил, залишався живим, щоб його стан став кращим за той, в якому ми його побачили напочатку.

Важливо, щоб кожен, з ким ми співпрацюємо — представник колективу чи орендодавець, — відчував, наскільки важливі його пропозиції та дії. У агропідприємстві чітко налагоджена робота в усіх структурах. Мені комфортно працювати в команді Агрофірми Корнацьких, бо тут зібралися люди, у яких таке саме ставлення до роботи в агробізнесі, як і у мене».

Богдан Вітвицький, директор ТОВ «Агрофірма Корнацьких»

Посада:  директор ТОВ «Агрофірма Корнацьких»

Освіта:  Вінницький державний аграрний університет, магістр, 2014–2019 рр. Іллінецький державний аграрний коледж, 2011–2014 рр.

Кар’єра: працював провідним агрономом в українських та закордонних аграрних підприємствах.

«Цього року агрофірма перевиконала заплановані показники, адже всі підрозділи діяли добросо-вісно та професійно і ми мали сприятливі погодні умови. Приємно працювати в команді, де кожен вкладає часточку душі в роботу. Мені імпонує, що у Агрофірмі Корнацьких до всього ставляться серйозно, по-господарські. Нема дрібних завдань — усе важливо. Люди сумлінно ставляться до роботи, тому й результат відмінний. Засновники агрофірми глибоко розуміють усі агропроцеси та постійно дбають про соціальну складову. Ми добре усвідомлюємо ту відповідальність, яка покладена на нас, та цінуємо надану довіру».

Надія Бурмис, в.о. директора ПП “Перемога народу”

Посада:  в.о. директора ПП «Перемога народу»

Освіта:  Одеський сільськогосподарський інститут, 1979-1985 рр. , спеціальність «Економіка та організація сільськогосподарського виробництва»

Кар’єра: Працювала головним економістом, головним бухгалтером підприємств агропромислового комплексу

«Маю багаторічний досвід роботи у сфері сільського господарства, бачила різне. Почавши працювати на агрофірмах Корнацьких, була вражена ставленням власників підприємств до працівників і до селян. Про них Корнацькі дбають більше, ніж про себе. Раніше я такого ніде не зустрічала. Інші селяни можуть лише мріяти про таке. Або виплата довічної ренти тим, хто продав паї… Такого точно більше ніде нема.

А ще подобається ставлення Аркадія Олексійовича до питань законності в роботі. Суворе дотримання законодавства — це його категорична вимога до всіх».

Loading

.