Сесія міської ради у Первомайську: бюджет, басейн, відеоспостереження

23 грудня у Первомайську відбулось засідання чергової сесії міської ради.

Саме ця сесія є останнім зібранням міських депутатів в цьому році. Тому перед народними обранцями стояло завдання вирішити усі невирішені питання, що накопилися за рік, а також по закону прийняти проєкт рішення бюджету громади на 2022 рік.

На початку сесії до присутніх звернулись депутати обласної ради Порхун і Савченко зі звітом про пророблену роботу. Але більше говорили про майбутні плани, ніж про те що вже зроблено. Ігор Савченко в своїй доповіді зазначив, обласні депутати, що опікуються Первомайськом та Первомайським районом за зверненням міського голови Олега Демченка виділили кошти на облаштування в місті сучасної системи відеонагляду. Ця система в майбутньому дасть можливості убезпечити соціально-культурне життя містян.

То ж, можливо, вже в наступному році за первомацями буде слідкувати всевидяче око міських відеокамер.

Питання проєкту бюджету громади на 2022 рік не викликало особливого обговорення. Адже воно розглядалось депутатами на профільних комісіях і погоджувальній раді. Лише внесли деякі зміни в фінансування розробки проєкту будівництва спортивного комплексу та басейну на базі котельні, що знаходиться за адресою вулиця Грушевського 52в.

Після голосування за проєкт бюджету на 2022 рік в цілому, секретар міської ради привітав усіх оплесками. Але потрібно пам’ятати слова головного фінансиста Первомайська: «Бюджет 2022 року – це бюджет тотальної економії для кожного.»

 

Підготувала Соломія Бояр

Loading

.