Згоріла у власному домі: рятувальники з’ясовують причини пожежі

19 грудня о 23:40 годині до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Сіваченка у Новій Одесі на Миколаївщині.

На місце виклику прибув черговий караул 21 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону. За словами очевидців, в  палаючому будинку може бути жінка, що тут проживала. Адже на вулиці її ні хто з сусідів не помітив. Тому працівниками ДСНС було вирішено провести розвідку, під час якої в одній із кімнат виявлено тіло загиблої власниці.

Тіло жінки було винесено на вулицю та передано працівникам медичної служби. Причини виникнення пожежі наразі встановлюють спеціалісти. Але за попередніми даними, вогонь виник через неправильне використання електронагрівальних приладів

Від ДСНС працювала 1 одиниця техніки та 4 вогнеборці, додатково залучалися співробітники поліції, бригада швидкої медичної допомоги, аварійні бригади АТ «Миколаївобленерго», АТ «Миколаївгаз збут».

Люди дуже часто забувають вимикати нагрівачі, виходячи з помешкання, або лягають спати. Саме в цей час, коли нагрівальні прилади знаходяться без нагляду, постає реальна загроза виникнення пожеж. Адже неможливо передбачити перепади напруги, перевантаження у електромережі або коротке замикання.

Рятувальники звертаються до усіх, в осінньо-зимовий період необхідно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки і тоді тепло у Вашому домі буде безпечним!   

Loading

.