У Первомайську льодова ковзанка працюватиме до 8 березня

На засіданні виконавчого комітету Первомайської міської ради, що відбулося 10 грудня, у розділі додаткові питання розглянули можливість надання дозволу на тимчасове розміщення ковзанки на центральній площі міста.

Цікавий той факт, що будівництво ковзанки розпочалось майже два тижні назад, а дозвіл на її розміщення розглядають лише зараз.

Підприємство «Спорт інвест ЛТД 2018», яке має досвід в розміщені льодових арен в інших містах по Україні, звернулося до представників влади Первомайська щодо дозволу на розміщення катку. Доречі, місто Білгород-Дністровськ користується послугами компанії другий рік поспіль і місцеві мешканці задоволені зимовими розвагами на новорічні свята.

За проєктом рішення, що прийняли одноголосо члени виконавчого комітету, ковзанка у Первомайську розпочне свою роботу на площі Тараса Шевченка 19 грудня. Виконавці робіт мають забезпечити дотримання рівнів шуму від техніки, що обслуговуватиме каток, а також слідкувати аби шум не перевищував дозволені норми у прилеглому жилому мікрорайоні.

Також компанія подбає про забезпечення бажаючих необхідним інвентарем для комфортного перебування на льодовій ковзанці, який можна буде орендувати.

Орієнтовно льодова арена у Первомайську працюватиме до 8 березня.

Соломія Бояр

Loading

.