Розпочалися роботи з капітального ремонту по вул. Кам’яномостівській

Мер міста Олег Демченко повідомив на своїй сторінці  у Фейсбук  3 грудня о 22.00 , що на відрізку вулиці  Камяномостівської  від кладовища до залізничного переїзду розпочалися ремонтні роботи.  Очільник міськради собисто виїхав на об’єкт разом з депутатом обласної ради Віталій Порхун, щоб проінспектувати перебіг робіт та поспілкувалися з підрядником. Наголошено на якості та своєчасності виконання робіт.На разі розпочато усунення старого шару дорожнього полотна, і як тільки настане сприятлива погода, буде покладено новий якісний асфальт.

Двома днями раніше, Віталій Порхун Депутат Миколаївської облради опублікував фото, де зазначив (далі цитата)

«На цих фото ми бачимо поточний стан дорожнього покриття вул. Кам’яномостівська в м. Первомайськ».

Цим постом хочу анонсувати початок (найближчими днями) КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ вул. Кам’яномостівська (від кладовища до залізничного переїзду в бік мікрорайону Цукровий завод). Розумію, що багато скептиків будуть писати обурені відгуки, типу “до кінця року потрібно розпиляти бюджет” і т.д.

Хочу звернути увагу, що термін завершення робіт за договором – 01.09.2022 .Зі слів керівника підрядної організації, в цьому році планується демонтувати верхній шар асфальту, влаштувати водовідведення та покласти перший шар дорожнього покриття (при належних погодних умовах). Всі інші роботи по капітальному ремонту дороги заплановано на 2022 рік.

Експлуатаційний стан дороги вже давно не задовольняє ані водіїв, ані перевізників, ані пасажирів! Тому, з метою забезпечення безпечного руху автотранспорту, підрядником буде проведено відповідні підготовчі роботи.

Капітальний ремонт дороги та виділення майже 14 млн. грн. з обласного бюджету стало можливим завдяки злагодженій роботі голови обласної ради Anna Zamazeeva, голови ОДА Віталія Кіма з  депутами постійної комісії з питань промислової політики, підприємництва, транспортної інфраструктури, водногосподарського комплексу, енергетики та енергозбереження, зв’язку та цифровізації Миколаївської обласної ради, головою якої є Иван Кухта.

Окрім цього, варто зауважити, що вул. Кам’яномостівська  – це важливий напрямок, який з’єднує місто Первомайськ з дорогою державного значення Р-75 (в напрямку смт. Криве Озеро), яка є транспортною артерією для Миколаївської та Одеської областей.

 

Джерело https://www.facebook.com/100055475741068/videos/1281906948961255

Публікація Н. Терещенко

 

 

Loading

.