У Первомайську одесит викрав авто, щоб поїхати до родичів

Зловмисник спеціалізувався на викраденні автомобілів виключно марки ВАЗ, за що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Викрадачеві слідчі оголосили про підозру. За вчинений злочин йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції звернувся 49-річний мешканець Первомайська, який повідомив, що вночі з двору багатоповерхівок по вул. Коротченка зник його автомобіль ВАЗ-21063.

Оперуповноважені кримінальної поліції провели ряд розшукових заходів та встановили особу автокрадія. Ним виявився 32-річний мешканець Одеської області, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Протягом доби правоохоронці розшукали і викрадача, і сам транспортний засіб.

Як з’ясувалось, зловмисник спеціалізувався на викраденні автомобілів виключно марки ВАЗ. До Первомайська його підвезли знайомі, а вже там чоловік обрав собі чужий транспортний засіб, й на викраденому авто поїхав у гості до родичів на Вознесенщину. Там оперативники його і знайшли.

Вчора, 30 листопада, за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили автокрадієві про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно». За вказане кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.

Після проведення необхідних слідчих дій транспортний засіб буде повернутий власнику.

 

Первомайський районний відділ поліції Миколаївської області

 

Loading

.