Оголошено в розшук: в Южноукраїнську чоловік просто на вулиці пограбував та побив жінку

28 листопада близько 14:00 на 102 звернулась потерпіла із заявою про те, що на перехресті вулиці Дружби Народів та проспекту Соборності у м. Южноукраїнськ невідомий чоловік напав на неї, побив та відібрав сумку з особистими речами

Особу зловмисника поліцейські встановили майже одразу, ним виявився 59-річний місцевий житель. Зі слів заявниці, чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та проводять розслідування. Поліцейські за процесуальної підтримки окружної прокуратури повідомили нападнику про підозру за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж), санкція інкримінованої статті передбачає до шести років ув’язнення.

Наразі оперативні співробітники вживають заходів задля затримання зловмисника.

Прохання до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження чоловіка, якого ви бачите на фото, або будь-якими іншими відомостями, що можуть стати корисними для слідства, повідомити до відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Спортивна, 3, тел. (05136) 5-44-00, 4-58-02, 102.

 

Loading

.