15 років ув’язнення загрожує чоловіку за вбивство свого сина на Первомайщині

Первомайською окружною прокуратурою повідомлено про підозру раніше не судимому мешканцю с. Мигія Первомайського району, у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Як повідомив керівник Первомайської окружної прокуратури Костянтин Щербак, 26 листопада цього року зловмисник на авто приїхав до свого сина додому. Перебуваючи в будинку між ними виникла сварка, в ході якої батько вдарив сина каменем по голові. Від вказаного удару хлопець помер на місці.
В подальшому, зловмисник вирішив приховати результат своїх протиправних дій, загорнув тіло потерпілого у простирадла, повантажив до багажника свого автомобіля та вивіз труп до лісосмуги, де розпалив багаття, полив бензином та слідкував за тим, щоб труп повністю згорів.
28 листопада 2021 року слідчим суддею Первомайського міськрайонного суду задоволено клопотання слідчого, узгоджене з процесуальним керівником Первомайської окружної прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави
Розслідування триває.
Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.
Джерело: Первомайська окружна прокуратура

Loading

.